Notícies

CARES NOVES AL FS JARDINERIA CURRIU
Nou Any i noves cares al Juvenil del FS Casserres. Començant pel cos tècnic on segueix com a primer entrenador Jordi Sebastián, i on s'afageixen Carles Capellan (2n entrenador), Guillem Fornells (delegats) i l'exjugador Jordi Boixadera com a preparador físic.
Pel que fa a la plantilla davant la marxa de Franc (1r equip), Peiro (Casserres CF) i Sergi Sola, l'equip s'ha reforçat amb els Casserrencs Riky (Ala-Pivot), Boina (que torna al club després d'un any) i els Gironellencs Sergi Grabau (Ala) i pedrito (Ala-Pivot). Cal destacar l'ajuda dels encara juvenils Food, Xals i Cabana que tot i ser jugadors en actiu del 1r equip, ajudaran a l'equip.
Esperem un bon any. L'intenció de l'equip aquest any és seguir formant jugadors amb futur i optar als capdavanter de la 3a divisió juvenils grup 2n.


Canvi de grup en Facebook!!
El futbol sala Casserres té un grup al Facebook per poder comunicar-se millor amb els seus seguidors.

Allà rebreu la informació dels pròxims partits que es juguin al Pavelló de Casserres.

Afegiu-vos al grup. Tothom hi està convidat.

facebook futbol sala casserres


Nova Pàgina Web
Un aquest moment de canvis i millores és el nou disseny de la pàgina web acord amb les noves equipacions. D’aquesta manera es relaciona d’una manera més directa amb els colors del club. En aquesta pàgina podreu trobar tot tipus d’informació relacionada amb els dos equips, ja sigui els integrants de la plantilla, la classificació actualitzada dia a dia, el calendari, les cròniques dels darrers partits, els pichichis de l’equip i fins i tot la quiniela de la següent jornada amb un rànquing d’encertants, passant per un apartat de darreres notícies del club.

Bé, una pàgina molt completa que té tots els ingredients necessaris perquè es converteixi en una pàgina de referència per a tothom!


PC Imagine, nou sponsor del l’equip masculí
Una altra proba d’aquest canvis que ens afecten a nivell de club és el nou acord amb un nou patrocinador per a l’equip masculí. Per tant, l’equip que jugarà a segona A en el grup 4 aquesta nova temporada passarà a anomenar-se “F.S. PCImagine Casserres”.

Aquest nou patrocinador ha proporcionat part de les noves equipacions, així com samarretes per escalfar i esperem que segueixi amb nosaltres molts anys més!